Tegelwerk

Degelijk tegelwerk van een professional

Wilt u de badkamer opnieuw laten tegelen, of is het toilet aan een nieuwe uitstraling toe? Wij kunnen het tegelwerk professioneel voor u uitvoeren. We werken vanuit Breedenbroek en bedienen onder andere de regio van Varsseveld tot Dinxperlo, maar zijn ook bekend in bijvoorbeeld Doetinchem, Aalten en Ulft. We maken gebruik van professionele materialen en brengen het tegelwerk vakkundig voor u aan. Dit zorgt ervoor dat u jaren plezier zal hebben van uw nieuwe badkamer of nieuw toilet, of we herstelwerkzaamheden voor u uit kunnen voeren.

Uitgebreide ervaring met tegelwerk

Vakkundig tegelwerk kunt u eenvoudig herkennen, aan de manier waarop we werken ten opzichte van de wanden en eventuele hoeken. We zorgen ervoor dat de tegels links en rechts tegen de muur gelijk van grootte zijn, waardoor u niet te maken krijgt met kleine stukjes tegel om het geheel ‘op te vullen’. In plaats daarvan oogt het geheel volledig strak, waardoor het tegelwerk er netjes uit komt te zien.

Wilt u tegelwerk uit laten voeren, of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.