C.V. levering & aanleg

Zuinige CV ketel leveren en plaatsen

Bent u toe aan een zuinige CV ketel, die u niet alleen wilt laten leveren, maar ook wilt laten plaatsen? Klussenbedrijf Bruntink heeft hier een uitgebreide ervaring mee. We kunnen u er tegen een schappelijke prijs mee van dienst zijn. Heeft u een oude CV ketel hangen en bent u toe aan een nieuw exemplaar, maar vindt u het lastig om een keuze te maken? We kunnen u uitstekend adviseren over de verschillende merken en mogelijkheden. Ook indien u te maken heeft met een storing in uw CV ketel horen we graag van u.

Hoog Rendement CV ketel

We maken tegenwoordig praktisch alleen nog maar gebruik van de zogenaamde HR CV ketels. Dit zijn de Hoog Rendement CV ketels, die ervoor zorgen dat u op een heel zuinige manier om kunt gaan met energie. We rekenen u graag voor hoe u de aanschaf van de ketel binnen een paar jaar terug kunt verdienen. We vertellen u over de verschillende merken en zorgen voor een vakkundige aanleg.

Op zoek naar een CV ketel in Breedenbroek, Dinxperlo, Varsseveld, Ulft, Gendringen of de overige omgeving in de Achterhoek? Wij horen graag van u, zodat we u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden.

  • Download hier de Tzerra CV-ketel brochure: klik hier.