Stucwerk

Strak stucwerk in de Achterhoek

Bent u op zoek naar strak stucwerk in de Achterhoek, bijvoorbeeld omdat u een nieuwbouwwoning af wilt laten werken, of u wellicht in uw bestaande woning toe bent aan iets nieuws? We werken vanuit Breedenbroek onder andere in Doetinchem en Varsseveld, maar ook in een groot aantal van de omliggende plaatsen. We hebben een uitgebreide ervaring met strak stucwerk en kunnen u uitstekend adviseren over de verschillende materialen. Wilt u een buiten kwaliteit aanbrengen, om ook binnen zeker te zijn van een duurzaam materiaal? Geen probleem, we vertellen u er graag meer over.

Van sierpleister tot glasvliesbehang

Binnen ons stucwerk kunnen we u van dienst zijn met een volledig gladde en strakke muur, maar kunt u daarnaast kiezen voor een sierpleister op de wanden. Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en wilt u lelijke scheurtjes in het zicht voorkomen? Het glasvliesbehang vormt een uitstekend alternatief voor stucwerk, dat ervoor zorgt dat uw wanden de eerste paar jaar prachtig strak zullen blijven. We vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden, zodat u een goede keuze kunt maken.

Op zoek naar stucwerk met een stukje advies? Neem vrijblijvend contact op, zodat we u kunnen vertellen hoe we net een stapje meer doen.