Overige klus werkzaamheden

Overige kluswerkzaamheden aanpakken

Klussen, het is voor ons een pure passie. We hebben een uitgebreide ervaring, werken met professionele materialen en dat alles uiteraard tegen schappelijke prijzen. Wilt u een lamp ophangen, of staat dat schilderij al tijden tegen de muur en wordt het tijd dat dit eindelijk een mooie plek krijgt? Wij zijn u graag van dienst met een groot aantal van deze kleine klussen, zodat u optimaal geniet van uw woning. We kunnen u van dienst zijn van de badkamer tot in de keuken en van het toilet tot in de woon- of slaapkamer. We zijn uiterst flexibel en werken door heel de Achterhoek, bijvoorbeeld in Varsseveld en Aalten.

Diverse kleine klusjes

Stapelen de diverse kleine klusjes zich de laatste tijd op? Wij kunnen u die klussen stuk voor stuk uit handen nemen, om er in één keer voor te zorgen dat alles in orde is. U loopt voortaan met een voldaan gevoel door uw woning en u maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden die u heeft. Zitten de plannen wel in uw hoofd, maar loopt de uitvoering alsmaar vertraging op?

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u uitstekend van dienst kunnen zijn met diverse overige kluswerkzaamheden.