Dakbedekking

Vakkundige dakbedekking van hoog niveau

Uw dakbedekking is van groot belang, aangezien het er onder andere voor zorgt dat uw woning goed geïsoleerd is. Bovendien dient het bestand te zijn tegen de verschillende invloeden van het weer en dient het tenslotte bij te dragen aan de uitstraling van uw woning als geheel. Wij hebben een uitgebreide ervaring met dakbedekking, waardoor we u meer kunnen vertellen over de isolatiewaarde (Rc waarde), een eventuele lekkage kunnen verhelpen of we de dakbedekking volledig opnieuw voor u aan kunnen brengen, wanneer deze aan vervanging toe is.

Dakraam of dakkapel

Wilt u een dakraam aan laten brengen, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot een dakkapel? Ook daar kunnen we u uitstekend mee van dienst zijn, aangezien we daar net als met de dakbedekking zelf veel ervaring mee hebben. We timmeren het geheel netjes voor u af, of kunnen gebruik maken van de prefab elementen die er beschikbaar zijn. We werken vanuit de Achterhoek, onder andere in Ulft en Dinxperlo, maar ook in de wijde omgeving daarvan.

Is uw dakbedekking toe aan een vervanging, of ontvangt u graag een advies? Wij horen graag van u, zodat we u er meer over kunnen vertellen.