Loodgieterswerk

Loodgieterswerk van de vakman

Loodgieterswerk vraagt om een vakman, die werkt met uitstekende materialen en beschikt over een uitgebreide ervaring. Heeft u te maken met een verstopt toilet, of loopt het bad de laatste tijd op een vreemde manier leeg? Wij kunnen een preventief onderzoek voor u uitvoeren, of u helpen met de daadwerkelijke ontstopping. Loodgieterswerk omvat alles van het compleet opbouwen van een nieuwe badkamer, tot het verhelpen van de problemen die u ervaart in uw toilet of keuken. Wij brengen graag een nieuwe kraan of waterleiding voor u aan, uiteraard volledig vakkundig.

Badkamer verbouwen

Wilt u de badkamer verbouwen, of is er een water- of gasleiding aanwezig die u graag op een andere plaats zou zien? Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn met de realisatie van uw plannen. We werken onder andere in Gendringen, Terborg en Silvorde, maar ook in de rest van de Achterhoek zijn we op een uitstekende manier bekend. We komen graag bij u langs voor een eerste inspectie, of om de problemen die u ervaart direct te verhelpen.

Op zoek naar loodgieterswerk van een vakman die weet waar hij over spreekt? Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan u graag te woord.